Philips ürünleriyle İstanbul Kahve Festivali’nde yer alacak

Philips ürünleriyle İstanbul Kahve Festivali’nde yer alacak

Philips kahvehane makineleriyle, 14- 17 Eylül tarihlerinde Tersane İstanbul’da gerçekleşecek İstanbul Kahve Festivali’nde yer alacağını duyurdu. Festival süresince markanın birikim bölgesini görüşme fail kahveseverlerin, tam hudayinabit espresso makineleri ile kahvehane deneyimi yaşayacakları belirtildi.

Doğru haberin adresi.

Her sene binlerce katılımcıya ev sahipliği karşılayıcı İstanbul Kahve Festivali, bu sene toy adresi bulunan Tersane İstanbul’da gerçekleşecek. Festival süresince Philips kıraathane makineleri repertuvar bölgesini görüşme fail kıraathane tutkunları, Philips LatteGo birlik hudayinabit espresso makineleri ile nitelikli kıraathane deneyimi yaşarken, kol uzmanları ve hususi konuklarla birlikte araya gelecek. 

Philips ürünleriyle İstanbul Kahve Festivali’nde yer alacak

SÖYLEŞİ VE ATÖLYE ÇALIŞMASI 

16 Eylül Cumartesi haset 18.00-18.45 saatlerinde, barista eğitmeni Koray Erdoğdu sunumuyla gerçekleştirilecek “Kendi Evinin Baristası Ol” söyleşisiyle, meraklı ve içimli kıraathane istihzar dair uygulama bilgiler paylaşılacak. 17 Eylül Pazar haset ise 17.00-17.45 saatlerinde, tasar çizimci Mert Çelebi rehberliğinde gerçekleşecek ‘Philips ile Linol Baskı Atölyesi’ çalışmasıyla, katılımcılar kıraathane arzusu ve sanatı birlikte arada deneyimleme fırsatı yakalayacak. 

Philips ürünleriyle İstanbul Kahve Festivali’nde yer alacak

“KAHVE MAKİNELERİMİZLE, TÜKETİCİLERİMİZİN BEĞENİSİNİ VE GÜVENİNİ KAZANIYORUZ” 

Philips Ev Aletleri’nin, şeriklik ismini küresel çapta Versuni namına değiştirdiğini tamlayan Versuni Türkiye Pazarlama Lideri Nil Şahinbaşoğlu, “Versuni’de, evleri yuvaya muhavvil aşırı cepheli ve nazirsiz ürünler yaratıyoruz. Dijital teknoloji, ev hayatının geleceğini belirleyen gücümüzdür ve işimizin merkezinde tuttuğumuz mahveden gereksinimlerine karşılık verecek ürünleri sunmamızda en şişman yardımcımız. Ürünlerimizin herhangi birlikte biri, nihai tüketicilerin hayat tarzlarını geliştirmek, evindeki hayatlarını kolaylaştırmak ve düzeltmek düşüncesince tasarlandı. Kahve makinelerimizde başardığımız üstün dereceli ölçüde büyümenin bu çabaların birlikte kararı bulunduğunu görüyorum. Herkesin ‘kendi evinin baristası’ olarak, duluk kahvelerini en sevdikleri biçimde hazırlamalarına imkân sağlayıcı kıraathane makinelerimizle, tüketicilerimizin takdirini ve itimatını kazanmaya bitmeme ediyoruz. Pazardaki payımız da bu başarımızı destekliyor. Son çevrim raporlarına mucibince Türkiye’deki kıraathane makinesi pazarında “Tam Otomatik Espresso Makineleri” kategorisinde reis bellik olmaktan şişman mevki duyuyoruz. “Philips LatteGo Espresso Makinesi” ürünümüz ile de nihai tüketicilerin oylarıyla ‘Yılın Seçilmiş Ürünü’ olduk. Tüketicilerimizin deneyimiyle taçlanan bu başarımızın mutluluğunu İstanbul Kahve Festivali’nde katılımcılarla birlikte araya gelmiş şekilde paylaşacak, dörtköşe anlamış olur yaşayacağız’’ dedi. 

24256
Önceki Haber
24258
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.