Yenişehir Belediyesinin düzenlediği açık hava sinema günleri sona erdi

Yenişehir Belediyesinin düzenlediği açık hava sinema günleri sona erdi

Doğru haberin adresi.

Mersin’in tarz kaymakamlık Yenişehir Belediyesince, ilçedeki 10 rustik mahallede planlı açık hava sinema günlerine binlerce yurttaş ortaklık gösterirken, açık hava sinema günleri, okulların açılmasıyla sona erdi.

Kırsal mahallelerde canlı yurttaşlar hamam yaz akşamlarında yazlık sinema nostaljisi yaşayarak, açık havada baş başa sevinçli zaman geçirdi. Ayrıca film gösterimleri süresince vatandaşlara patlamış darı ve gazoz da ağırlama edildi. Etkinlikler çerçevesinde ’Hababam Sınıfı ve Züğürt Ağa’ filmleri seyircilerle buluşurken, kollar düşüncesince de ’Neşeli Çiftlik’ anlı şanlı canlandırma filmi gösterildi. Film gösterimlerinden geçmiş Yenişehir Belediyesi, stantlar kurarak mahalledeki vatandaşların arzu ve önerilerini aldı, eş ve ufaklıklara müteveccih yaşama geçirilen planlar ile ilişik bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

“Böyle etkinliklerde insanoğlu birbirleriyle kaynaşıyor, bahtiyar oluyor.”

Mahalledeki vatandaşlarla baş başa açık hava film izleyen Çukurkeşlik Mahallesi Muhtarı Süleyman Kuş, “Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e mahallemiz ve şahsım hesabına teşekkürname ederim. Halkımızı hakeza indinde günde indinde araya getirip kişilerin ruhsal gerilim atmasını sağladı. Böyle etkinliklerde insanoğlu birbirleriyle kaynaşıyor, bahtiyar oluyor. Biz de onurlanıyoruz. Belediye Başkanımıza yeniden teşekkürname ediyorum, hizmetlerinin devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çukurkeşlik Mahallesi sakinlerinden Mahmut Çetin ise “Öncelikle Abdullah başkanımıza ve kadrosuna aşırı teşekkürname ederim. Çok iyi indinde aktiflik oldu. Geçen sene da bu aktiflik olmuştu. Bugün rahmet da yağdı, aşırı iyi oldu. Bu soğuğu özledik zaten. Bu iyi indinde etkinlik, müşterilerini sosyalleştiren etkinlikler bunlar. Bu nedenden dolayı başkanıma aşırı teşekkürname ederim” dedi.

Yenişehir Belediyesinin düzenlediği açık hava sinema günleri sona erdi

24096
Önceki Haber
24098
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.