YÜZLERCE ÇOCUK İLK DEFA TARSUS BELEDİYESİ İLE KARDA İZ BIRAKTI

YÜZLERCE ÇOCUK İLK DEFA TARSUS BELEDİYESİ İLE KARDA İZ BIRAKTI

YÜZLERCE ÇOCUK İLK DEFA TARSUS BELEDİYESİ İLE KARDA İZ BIRAKTI

Yarıyıl tatilinde olan ve daha önce hiç karla buluşmamış yüzlerce çocuk ilk defa Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle karda iz bıraktı. 2 gün süren etkinlikte yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Kar yağışının fazla olduğu Gülek Mahallesi’nde yapılan ve bir gün olarak planlanan etkinlik yoğun talep üzerine iki güne çıkarıldı. Yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı etkinlikte çocuklar karla buluşarak keyifli anlar yaşadı. Hayatları boyunca ilk defa kar görecek olan minik yüreklerin sevincine vesile olmak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşantısına renk katmanın mutluluğunu yaşıyoruz bu tarz etkinlikler yaparak çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ’’Haydi Çocuklar Kar’a Gidelim’’ sloganıyla düzenlenen etkinliğine çocuklar ve ailelerinin yanı sıra yerel basın temsilcileri, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da katılım sağladı. Daha önce hiç kar görmemiş yüzlerce çocuk kartopu oynayarak keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte palyaçolar miniklerin yüzlerini boyarken, ailelerde müzik dinletisiyle beraber çocuklarının mutluluklarına şahit oldu.
Etkinliğe çocuklarıyla birlikte gelerek keyifli vakit geçirdiklerini ifade eden katılımcılar ’’ Bizler çocuklarımızdan daha heyecanlı ve mutluyuz. Kış başladığından beri çocuklarımız kar hasreti yaşıyordu. İmkânlar el vermediği için gidemedik. Belediyemizin böyle bir etkinlik düzenlediğini duyunca inanın çocuklarımız heyecandan uyuyamadı. Çok keyifli vakit geçirdik. Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a bu etkinlik için çok teşekkür ederiz’’ dediler.

11528
Önceki Haber
11537
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.