Yenişehir Limonluk Mahallesi Denizay sitesinde çıkan yangın korku yarattı

Yenişehir Limonluk Mahallesi Denizay sitesinde çıkan yangın korku yarattı

Yenişehir Limonluk Mahallesi Denizay sitesinde çıkan yangın korku yarattı

Yenişehir Limonluk Mahallesi Denizay sitesinde çıkan yangın korku yarattı. 12 katlı Yıldız bloğun altıncı katında çıkan yangın üst katlara da yayılırken, bina sakinleri hızlıca yangın merdiveni kullanılarak tahliye edildi. Üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar itfaiye merdiveni yardımıyla kurtarıldı. Çıkış nedeni henüz tam olarak belirlenemeyen yangın itfaiyenin müdahalesiyle hızla söndürüldü. Dumandan etkilenen vatandaşlara Acil Yardım ekipleri ambulansta müdahale etti. Maddi hasar meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit olay yerinde incelemelerde bulundu

 

Yangın mahalini ziyaret eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, olay yerinde denetlemelerde bulundu. Yangınından etkilenen vatandaşlarla görüşerek, ekiplere gerekli talimat veren Başkan Abdullah Özyiğit

“Yenişehir Belediyemizin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yangından etkilenen vatandaşların evlerinde oluşan hasarların giderilmesi için gerekli çalışmaları yürütecektir Yaraların sarılması için üstüne düşen görevi Belediyemiz sonuna kadar yerine getirecektir”

dedi.

2715
Önceki Haber
2721
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.