Yaşlı kadın aradığı şifayı Denizli Tekden’de buldu

Yaşlı kadın aradığı şifayı Denizli Tekden’de buldu

Doğru haberin adresi.

Aydın’dan ceninisakıt heves ve önsezi damarı tıkanması şikayetiyle hususi Denizli Tekden Hastanesi’ne getirilen 74 yaşındaki kadın, meydana getirilen değerli operasyonlar sonrası tekrar sağlığına kavuştu.

Aydın’ın Didim ilçesinde canlı 74 yaşındaki Ümmü Altunbey, yaşamış olduğu keyif sorunlarının artarak çoğalması zımnında kentteki hastaneye başvurdu. Burada durumunun kötüye gitmesi ve küsurat dirimsel riske huzur cankurtaran ile hususi Denizli Tekden Hastanesi’ne getirildi. Kardiyoloji uzmanı Uz. Dr. Nihat Pekel kabilinden muayeneleri sağlanan hasta, hızlıca anjiyo salonuna alındı. Kalbine üç odacıklı önsezi kırma takılmasının ve kapanık damarının açılmasının arkası sıra Altunbey’in keyif vaziyeti dobra yönde seyretti. Yıllardır diyabet hastalığı ve gerginlik problemi ile savaş ettiğini özetleyen Ümmü Altunbey, “Aydın’ın Didim kazasından Denizli’ye 112 sayesinde geldik. Benim nabzım 28-30 aralığında atıyordu. Ambulans ile gelirken biçimsiz birlikte son ile endişem vardı. Tekden Hastanesi’ne getirildim ve burada doğrudan dahil ettiler. Allah hocamızdan razı olsun. Şimdi keyif durumum oldukça dobra oldu. Kendi ihtiyaçlarımı karşılayacak birlikte bir duruma geldim” dedi.

“Her probleminin çözümü düşüncesince kendilerine 7 devir 24 zaman görev vermeyi sürdürüyoruz”

Uzun devam eden tedavilerinin arkası sıra hastanın emektar sağlığına kavuştuğunu ve meydana getirilen işlemleri muvaffakiyet ile sonuçlandırdıklarını tabir fail kardiyoloji uzmanı Uz. Dr. Nihat Pekel, “Bize hastamız 3 ay geçmiş Aydın’ın Didim ilçesinde cankurtaran ile acele namına irsal edildi. Kendisi 30 senedir diyabet hastalığı ve gerginlik hastasıydı. Yaklaşık 5 sene öncesinde bambaşka birlikte merkezde önsezi damarına stent uygulanmıştı. Hastanın vaziyeti derece derece kötüye gitmesi dair bölgedeki hastaneye kaldırmışlardı. Oradan bizlere esenlik gelmez üç odacıklı önsezi kırma takmıştık ve kapanık damarını balonla açılış işlemini uyguladık. Bugün yaptığımız kontrollerde önsezi pilimiz oldukça dobra vaziyette bulduk. Kalp ultrasonu yaptık ve kalbin durumunun dobra bulunduğunu gördük. Durumunun dobra bir duruma gelmesinin arkası sıra hastamızı taburcu ettik. Hastanemizde en yukarı dozaj önsezi ameliyatları ve anjiyografik işlemleri muvaffakiyet ile uygulanmaktadır ve tamamı hastalarımıza yaşamış olduğu rastgele probleminin çözümü düşüncesince kendilerine 7 devir 24 zaman görev vermeyi sürdürmekteyiz” sanarak konuştu.

Yaşlı kadın aradığı şifayı Denizli Tekden’de buldu

24276
Önceki Haber
24278
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.