Vahap Seçer’den Kocamaz’a Destek

Vahap Seçer’den Kocamaz’a Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin  Kocamaz’a destek verdi.

‘SEÇİMLERE GÖLGE DÜŞÜREN BU OLAYI ASLA KABUL ETMİYORUM’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, İyi Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz’ın adaylık dosyasının belirlenen saatten sonra İl Seçim Kurulu’na teslim edilmesi, bu nedenle Kocamaz’ın adaylığının riske girmesi dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden görüşünü paylaşan Vahap Seçer, ‘komplo ve kumpas’ iddialarına dikkat çekti ve skandalın seçimlere gölge düşürdüğünü ifade etti.

Vahap Seçer mesajında şunları söyledi: “Siyaseten rakibim, hayatın doğal akışı içinde arkadaşım olan Sayın Burhanettin Kocamaz’ın dün yaşadığı olay bir siyasetçi için üzüntü verici, ancak siyaseten üzerinde çok önemle durulması gereken bir olaydır.

Dile getirilen ‘komplo’ ve ‘kumpas’ iddiaları ne yazık ki yakın tarihimizde siyasetimize yön vermektedir.

Demokratik bir yarış ve demokrasi şöleni olması gereken seçimlere gölge düşüren bu olayı asla kabul etmediğimin bilinmesini istiyorum.”

282
Önceki Haber
288
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.