UMKE, baskın felaketinden etkilenen Libya’da yaraları sarmaya bitmeme ediyor
UMKE, baskın felaketinden etkilenen Libya’da yaraları sarmaya bitmeme ediyor
Sağlık Bakanlığına ilişkin Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) binlerce insanoğlunun su taşkını felaketinden etkilendiği Libya'nın Derne şehrinde yaraları sarmaya bitmeme ediyor.
Doğru haberin adresi.
Ankara
Libya’nın doğusunu vuran ve binlerce insanı etkileyen su taşkını zımnında Sağlık Bakanlığı, kıyamet alanına UMKE ve UMKE ATAK personeliyle badiye hastanesi, tıbbi harcama malzemeleri, cihazlar ve ilaçlar gönderdi.
Libya’daki “Daniel” fırtınasında en iri kaybolma sebep Derne’de yaşandı?Libya’daki su taşkını felaketi hava değişikliğiyle yıkmacı boyuta ulaştıLibya’daki su taşkını felaketinde dirilik kaybı 6 bine yükseldi
Derne’de kurmuş oldukları badiye hastanesinde yaralılara karışma fail Sağlık Bakanlığı UMKE ve UMKE ATAK çalışanı birlikte yandan alanda kontrol ve istirdat faaliyetlerine katılırken esenlik taramalarını da artırarak sürdürüyor.
Bu habere yorum yap...