Sakarya’da hareketli gece: Minibüs şoförünün genç kıza sözlü taciz iddiası ortalığı karıştırdı

Sakarya’da hareketli gece: Minibüs şoförünün genç kıza sözlü taciz iddiası ortalığı karıştırdı

Doğru haberin adresi.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 17 yaşındaki genç kızın, minibüs şoförünün namına sözlü tacizde bulunmuş yer aldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Kızın ağabeyi ve yakınları ise minibüs şoförünü zedelenmek etti. Darp edilen kişi, arkadaşı çeşidinden bambaşka birlikte minibüse bindirilerek fenomen yerinden nefyedilmek istendi. Rampa aşağılık nazil ve freni boşalan minibüs ise uçuruma yuvarlanmaktan sonuç anda kurtuldu.

Olay, Adapazarı ilçesi Maltepe Mahallesi Maltepe Caddesi üstünde yaşandı. İddiaya göre, Adapazarı-Maltepe minibüsünde yegâne geçici şekilde küsurat 17 yaşındaki genç kız, 45 yaşında yer aldığı öğrenilen şoförün sözlü tacizine sunulan kaldı. Durumdan tasalı şekilde minibüsten nazil genç kız, vaziyeti ağabeyine anlattı. Bunun için kızın ağabeyi ile yakınları minibüs şoförünü bularak zedelenmek etti. Bu esnada zedelenmek edilen arkadaşını kurtarmaya etkin ayrımlı birlikte minibüs şoförü ise sözlü tacizde bulunmuş yer aldığı öne sürülen kişiyi aracına bindirdi. Hızla fenomen yerinden uzaklaşmaya etkin ve Kayar Sokak istikametine giren minibüsün rampa aşağılık indirilmiş yer aldığı esnada frenleri boşaldı. Kontrolden çıkan minibüs, yolun sonundaki mıcıra girerek uçuruma yuvarlanmaktan sonuç anda kurtuldu.

Durumun salık verilmesi için alana aşırı sayıda polis, afiyet ve itfaiye aracı aracı ekipleri gönderme edildi. Bölgeye vasıl afiyet ekipleri sözlü tacizde bulunmuş yer aldığı iddia edilen kişi ve arkadaşına evvel müdahaleyi gerçekleştirdi. Polis ekipleri iddia için mevzuya bağlı açık kabiliyetli tetkik başlattı.

23630
Önceki Haber
23632
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.