Mezitli belediyesinin yeni yıl coşkusu

Mezitli belediyesinin  yeni yıl coşkusu

Mezitli belediyesinin yeni yıl coşkusu

Mezitli sokaklarında yeni yıl coşkusu

Mezitli Belediyesi, yaşanan Korona Virüsü nedeniyle bu yıl yapılamayacak yılbaşı eğlencelerini sokak aralarına taşıdı. Üstü açılan gezinti otobüsü Mezitli’yi sokak sokak gezerek yeni yıl coşkusunu günler öncesinden yaşattı.

YENİ YIL COŞKUSU SOKAK ARALARINA TAŞINDI

Noel Baba, Hacivat-Karagöz ve ren geyiği kostümü giyen ve çalınan müzikler eşliğinde dans eden belediye çalışanları, çocuklara şeker dağıttı. 7’den 70’e yeni bir yıl sevincini yaşatan ekipler, yaşanan kısıtlamalara rağmen 2021 yılının neşe ve sağlık getirmesi umudunu taşıdı. Güzel havanında etkisiyle apartman ve site bahçelerine çıkan çocuklar, karşılarında Noel Babayı görünce coşkuya ortak oldu.  Evlerin cam ve balkonlarından müziklere eşlik eden, el sallayarak dans eden Mezitlililer sevgi gösterisinde bulundu.

BİNLERCE MEZİTLİLİ COŞKUYA ORTAK OLDU

Sosyal medya üzerinden de canlı yayınlanan yeni yıl etkinliğini binlerce Mezitli takip ederek ve paylaşarak coşkuya ortak oldu. Sosyal medyadan yorum ve mesajları ile bu güzelliği yaşatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkürlerini ileten vatandaşlar, mahalle ve sokak isimlerini yazarak eğlence otobüsünü kendi bölgelerine davet etti.

Yeni yılın ilk günlerine kadar tüm Mezitli’yi gezecek olan yeni yıl otobüsü çocuklara şeker ve çeşitli hediyeler dağıtmaya devam edecek.

‘YENİ YILI AYNI COŞKUYLA KARŞILAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Geçtiğimiz yıl yapılan görkemli kutlamayı bu sene gerçekleştirememiş olmanın hüznünü yaşadıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Gönül isterdi ki geçen yıl yaklaşık 1 hafta süren yeni yıl eğlencesini bu sene daha geniş kapsamlı yapabilelim. Ancak Korona Virüs nedeniyle yapılan kısıtlamalar maalesef bizleri evlerimize kapatmak zorunda bıraktı. Belediye olarak Mezitlililerin yeni yılı aynı coşku ve sevinçle karşılaması için eğlenceyi sokak aralarına taşımayı düşündük. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Bir nebze olsun bu hüzün ortamını coşkuya çevirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

‘HER ŞEY YENİ YILDA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK’

Her yeni yılda tüm insanların birtakım beklentileri, umutları olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “Ben herkesin yeni yılda beklediklerinin hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Bir an önce sağlıklı günlere kavuşmayı, sevginin ve dünya barışının egemen olmasını diliyorum. Hastaların kısa sürede şifa bulmasını diliyorum. Hasta yakınlarına sabır diliyorum. Cezaevinde kalanların bir an önce özgürlüklerine ve ailelerine kavuşmalarını diliyorum. Çocuklarımızın, insanlarımızın geleceklerinin daha iyi olmasını diliyorum. Bu olumsuzluklar gidecektir.

Her şey yeni yılda çok daha güzel olacak. Daha doğrusu çok daha güzel olmak zorunda. El ele vererek geçeği güzelleştirecek olan bizleriz. Bunun için kimseden yardım beklemek durumunda değiliz” diye konuştu.

2942
Önceki Haber
2948
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.