Mersin Tarsus’ta Kaza; Otoyol’da Kamyon TIR’a Arkadan Çarptı: 2 Yaralı

Mersin Tarsus’ta Kaza; Otoyol’da Kamyon TIR’a Arkadan Çarptı: 2 Yaralı

Mersin - Pozantı Otoyolu damlama mevkiinde seyir halindeki kamyonun aynı yönde seyreden TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı. Çarpışma nedeniyle iki araç alev alarak yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Önceki gece saatlerinde Mersin’in Tarsus İlçesi Mersin-Pozantı otoyolu Damlama mevkiinde bir kamyonun aynı yönde seyreden TIR’a arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Otoyoldaki kazayı görenler tarafından haber verilmesi üzerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi kaza yerine sevk edildi. Yaşanan yaralanmalı trafik kazasında, araçlar çarpışma nedeniyle alev aldı. Kazada, kamyon ve tır şoförü 2 kişi ağır yaralanırken, yaralı şoförler olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi.
Öte yandan, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, kaza nedeniyle trafik 3 şeritli otoyolun 1 şeridinden kontrollü olarak verildi.Çıkan yangında her 2 araçta yanarak kullanılamaz hale geldi,
Ayrıca, kazaya ilişkin polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

242
Önceki Haber
270
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.