KURDALİ MAHALLESİ’NDE YANAN EVİ TOROSLAR BELEDİYESİ ONARDI

KURDALİ MAHALLESİ’NDE YANAN EVİ TOROSLAR BELEDİYESİ ONARDI

KURDALİ MAHALLESİ'NDE YANAN EVİ TOROSLAR BELEDİYESİ ONARDI

 

“Başkan Yılmaz, Taştan Ailesine Verdiği Sözü Tuttu”

Toroslar Belediyesi, Kurdali Mahallesi’nde çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen Taştan ailesinin yardımına koştu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak ihtiyaç sahibi ailelerin her an yanında olan belediye, evin bakım, onarım ve boya çalışmalarını kısa sürede yaparak Taştan ailesine teslim etti.

Başkan Yılmaz’a Teşekkür Ettiler

 

Evde eşiyle birlikte yaşayan 70 yaşındaki Celal Taştan, evinin yeni halini görünce sevincini gizleyemeyerek, yardım talebini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Taştan; ” Bu zor günümüzde bize yardımcı olan Başkanımıza çok  teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yangından dolayı harap olan evimizin tüm tesisatları, Toroslar Belediyemiz tarafından  yenilendi. Kapılarımız, pencerelerimiz, duvarlarımız tamir edilerek boyandı. Eksik bir şey kalmadı” ifadelerini kullandı.

 

“Bir Telefon Kadar Yakınınızdayız”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Taştan ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Tek hedefimiz halkımızın huzur ve güvenliği. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Taştan ailesine yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

1594
Önceki Haber
1600
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.