İLKADIM SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

İLKADIM SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

İLKADIM SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması ile birlikte boş kalan sokaklarda İlkadım  Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında, cadde ve sokakları dezenfekteli su ile yıkayarak dezenfekte etmeye devam ediyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Belediye bünyesinde oluşturulan 30 kişilik koronavirüs yıkama ekibi 10 yıkama tankeri  birlikte özellikle kent merkezinde dezenfeksiyona ağırlık veriyor. Ana caddeler ile bunlarla bağlantılı sokaklar her gece yıkanıyor.Cadde ve sokaklarındaki yollar, kaldırımlar, ATM’ler, otobüs durakları, çöp konteynerleri, Kamelyalar özel solüsyonla dezenfekte eden Temizlik İşleri ekiplerini çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan , “Başkanımızı Necattin Demirtaş’ın  talimatları doğrultusunda yıkama programımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzurla yeni bir haftaya geçiş yapmasını sağlamak adına, salgının yayılmasını önlemek için periyodik olarak çalışmalarımız devam edecek diye konuştu.

 “Salgınla mücadelede kentin her noktasında çalışmalar yürütüyoruz”

İlçe halkını sağlığı ve çevre temizliği için kolları sıvayan Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, 7gün 24 saat üzerinde hiç durmadan vardiyalı olarak özveri ile ilçemize hizmet etmeye çalıştığını hatırlatan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Salgının başından bu yana belediye olarak üzerimize düşün çalışmaları yapmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Mesai saati gözetmeksizin ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Çalışmalarımıza koronavirüs ilçemizi terk eden kadar kararlı bir şekilde devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızdan da ricamız maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarıdır’’ dedi.

2721
Önceki Haber
3068
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.