EMŞAV Tarsus Şubesi Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğanı Ziyaret etti

EMŞAV Tarsus Şubesi Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğanı Ziyaret etti

EMŞAV Tarsus Şubesi Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğanı Ziyaret etti

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan’ı EMŞAV
(Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı) Tarsus Şubesi makamında ziyaret etti.
Emşav Tarsus Şubesine yeni atanan Başkan İbrahim Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Güven Yıkman, İlkay Beyti Tutucu, Alpaslan Doğan , Alican Kaya, Nurettin Çıplak, Necip Efe Yılmaz, Fatih Kara katılımı ile gerçekleşen tanışma ve gündem değerlendirme amaçlı ziyaret sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirildi.
Vakfın faliyet konuları , hedefleri ve yaptıkları çalışmalar ve Tarsus Belediyesi ile koordineli bir çalışma isteği Başkan Haluk Bozdoğan’a iletildi. Başkan Bozdoğan Halk ve Cumhuriyetin değişmez değerleri için çalışan bütün Vakıflar destekçisi olduklarını belirtti. Vakıflara destek konusunda yasal mevzuatında uygun olduğunu belirterek, Şehit, Gazi ve yakınları ile belediye bünyesinde bir oluşuma gidildiğini belirtti. Bu birimle koordineli çalışılarak ailelere her konuda destek olunacağı güvencesini verdi.
Tarsus’un gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Bozdoğan ; Tarsus’a yapılan yatırımların değerinden ve bu konuda alınması gereken zorlu süreçten bahsetti . İleriye yönelik Belediyenin planlarından ve bugüne kadar Tarsus için yapılan güzel işlerden ve bu konuda çaba harcayan Tarsus’un değerli insanlarından bahsetti. Bu konuda tüm Tarsus’luların desteğini bekledikleri ve Ankarda’ki siyasetçilere bu konuda talepte bulunulması gerektiğini belirtti.
Görüşme iyi niyet dilekleri, ve koordineli olarak,birlik beraberlik,çalışma konusunda birimler arası görüşmelerin başlaması kararıyla sonuçlandı.

11347
Önceki Haber
11354
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.