DOĞA PARKINDA SU KENARINA KAFETERYA YAPILIYOR

DOĞA PARKINDA SU KENARINA KAFETERYA YAPILIYOR

DOĞA PARKINDA SU KENARINA KAFETERYA YAPILIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Tarsus Doğa Parkı’nda yenileme çalışmaları sürüyor. Doğa Parkı’nın ana giriş kapısı daha modern ve işlevsel hale getirilirken, Berdan Nehri’nin hemen yanında bulunan parkın suya yakın olan bölümüne ise kafeterya yapılıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi bünyesinde bulunan Tarsus Doğa Parkı’nda yenileme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında Doğa Parkı 23 Kasım’a kadar kapalı kalacak.

Giriş kapısı yenileniyor, kafeterya yapılıyor

Yıl boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlayan ve dünyanın dört bir noktasından getirilen onlarca tür hayvan varlığıyla ilgi odağı olan Tarsus Doğa Parkı’nın ana giriş kapısı yapılan çalışma ile daha modern ve işlevsel hale getirilecek.

Yenileme işlemleri kapsamında Berdan Nehri’nin hemen yanında bulunan Doğa Parkı’nın suya yakın olan bölümüne de ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve kaliteli zaman geçirebilmeleri adına kafeterya yapılıyor. Her iki yapıyla ilgili temel çalışmaları hızla sürüyor.

10629
Önceki Haber
10636
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.