BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ REFÜJE 26 BİN METREKARE RULO ÇİM SERİYOR

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ REFÜJE 26 BİN METREKARE RULO ÇİM SERİYOR

MERSIN BUYUKSEHIR’DEN ADNAN MENDERES’TE REFUJE RULO CIM (1)

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı’nın 34. Cadde ve İsmet İnönü Bulvarı arasındaki kısmında tamamlanan otomatik sulama sistemi ve bordür çalışmalarının ardından bulvar üzerindeki refüje 26 bin metrekare rulo çim serim çalışmalarına başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi, Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nın 34. Cadde ve İsmet İnönü Bulvarı arasındaki kısmında yer alan refüje 26 bin metrekare rulo çim seriyor.

Refüjün sulama sistemi, toprağı ve bordürü yenilendi

Geçen yıl Adnan Menderes Bulvarı’nın 34. Cadde ve Babil Caddesi arasında yer alan kısmındaki refüje otomatik sulama sistemi yerleştiren Büyükşehir, refüjün peyzaj çalışmalarını da tamamlamıştı. Ekipler, bulvar üzerindeki çalışmaların bir sonraki etabını 34. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı arasında yürüttü. Otomatik sulama sistemi yerleştirilen refüj üzerinde; Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ise bordür yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Otomatik sulama sistemi ve bordürleri yenilenen refüjün mevcut toprağını da yenileyen ekipler, toprağı bordür seviyesine getirdi. Refüjdeki son dokunuşları gerçekleştiren ekipler, 26 bin metrekarelik rulo çim serim işlemine başladı.

11981
Önceki Haber
11987
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.