BÜYÜKŞEHİR, ÇİFTÇİLER CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR, ÇİFTÇİLER CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR, ÇİFTÇİLER CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslar İlçesi Çiftçiler Caddesi’nde sürdüğü çalışmalar kapsamında caddeye 5 bin ton sıcak asfalt döküldü, 3 bin metre yağmur suyu hattı döşendi. Ekipler, özel gereksinimli bireylerin kullanımına da uygun 7 bin metrekare kaldırım çalışması yaptı. Caddeye 15 bin ton daha sıcak asfalt dökülecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kentin yüzünü yeniliyor, Mersin’i konforlu yollarla donatıyor. Büyükşehir’in Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi Çiftçiler Caddesi’nde yürüttüğü çalışmalar kapsamında caddeye 5 bin ton sıcak asfalt döküldü, 3 bin metre yağmur suyu hattı döşendi.

15 bin ton daha sıcak asfalt dökülecek

Kaldırımları özel gereksinimli bireylerin kullanımına uygun hale getiren ekipler, 7 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Çiftçiler Caddesi’nde 15 bin ton daha sıcak asfalt dökümü gerçekleştirilecek. Ekipler, 4 bin 600 metrelik çalışma alanında 3 bin metre yağmur suyu hattı döşeme çalışması ve 13 bin metrekare kaldırım imalatı daha yapacak.

Hissedilebilir karo düzenlemeleri yapılıyor

Ekiplerin çalışmaları sayesinde özel gereksinimli vatandaşların yaşamını zorlaştıran engeller de ortadan kaldırılıyor. Bölgenin ihtiyacına göre rampa ve hissedilebilir karo düzenlemeleri de özenle yapılıyor. Büyükşehir, kırsalda ve ovada, bağlı mahalle yollarında yaptığı bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kent merkezlerinde de kavşak düzenleme ve cadde yenileme faaliyetlerini sürdürüyor.

4013
Önceki Haber
4020
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.