BÜYÜKECELİ MAHALLESİ’NDE ARTIK SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK

BÜYÜKECELİ MAHALLESİ’NDE ARTIK SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK

BÜYÜKECELİ MAHALLESİ’NDE ARTIK SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK

BÜYÜKECELİ MAHALLESİ’NDE ARTIK SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK

 

BÜYÜKECELİ’DE ESKİYEN İÇMESUYU HATLARI YENİLENDİ

 

MESKİ, İÇMESUYU ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar kentin 29 noktasında çalışmalar yürüten MESKİ Genel Müdürlüğü, içmesuyu sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda, Gülnar İlçesi Büyükeceli Mahallesi’nde eskiyen borulardan dolayı zaman zaman yaşanan kesinti problemini çözmek için başlatılan çalışmalar tamamlandı. MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mersin’i modern ve dayanıklı altyapı ağlarıyla donatırken, Mersinliler’in yüzlerini güldürecek çalışmalara imza atılmaya devam edilmektedir” denildi.

 

MERSİN

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gülnar İlçesi Büyükeceli Mahallesi’nde eski ve yıpranmış içmesuyu hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı. Böylelikle mahalle sakinlerinin eskiyen borulardan dolayı zaman zaman yaşadığı su kesintisi problemi ortadan kalktı.

Büyükeceli mahallesi’ne mevcut içmesuyu terfi hattı karayolları deplasesi yapım işi tamamlandı

Büyükeceli Mahallesi’nde Antalya – Mersin karayolunun altında kalan içmesuyu hattının eski ve yıpranmış olmasından dolayı içmesuyu hattında sorunlar yaşanıyordu. Patlayan boruların karayolunun altında olmasından dolayı zaman zaman araç kazaları da yaşanabiliyordu. İçmesuyu hattının karayolu yüzeyinin 8 metre altında olması yaşanan sorunlara müdahalede sıkıntı yaratıyordu. Tüm bu sebepleri göz önüne alan MESKİ Genel Müdürlüğü, mahallenin içmesuyu sorununu çözüme kavuşturmak için yürüttüğü içmesuyu hattının deplase edilmesi çalışmalarını tamamlayarak mahallenin içmesuyu sorununa son verdi.

MESKİ’nin sözleşme bedeli 463.3 bin lira olan yapım işi kapsamında, toplam 1440 metre içmesuyu terfi imalatı ile Ø400 mm düktil font boru ve 21 metre Ø800 mm çelik boru kılıf içinde Ø400mm çelik boru ile yatay delgi imalatı gerçekleştirildi.

“Vatandaşlarımızın yüzlerini güldürecek çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz”

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kentimizin ihtiyaç duyduğu altyapıya kavuşması için kurumumuz tarafından başlatılan çalışmalar kesintisiz olarak sürdürülmektedir. MESKİ, altyapı problemlerini göz önünde bulundurarak başlattığı çalışmalara bir yenisi daha eklemiştir. İçmesuyu çalışmasının tamamlanması ile Büyükeceli sakinlerinin zaman zaman yaşadığı kesinti sorunları sona ermiştir. Mersin’i modern ve dayanıklı altyapı ağlarıyla donatırken, Mersinliler’in yüzlerini güldürecek çalışmalara imza atılmaya devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

YASAL UYARI : Bu e-posta (ve ekler), alici kisminda belirtilmis olan kisi/kisiler ya da kurulus/kuruluslar icindir ve sadece gonderilen kisi/kisiler ya da kurulus/kuruluslara yoneliktir. E-postanin alicisi-gonderilmek istendigi kisi- degilseniz (ya da postayi yanlislikla aldiysaniz), lutfen dogrudan veya dolayli olarak e-postayi ve icerigini kullanmayiniz, yollayan kisiyi bilgilendirip e-postanin tum kopyalarini sisteminizden derhal siliniz. E-posta iletiminin guvenli veya hatasiz oldugunun garantisi olmadigindan gec veya eksik iletim veya icerik ve bilgilerde eksiklik, kayip, degisiklik veya virus olabileceginden, bu e-postanin iletiminden, icerikteki hatadan, eksiklikten, dogrulugun ve gizliligin ihlalinden veya bu yolla bilgi paylasimi, iletimi, depolanmasi gibi herhangi bir kullanimdan idaremiz (MESKI Genel Mudurlugu) hicbir sekilde sorumlu degildir. Bu e-postanin icerigi yazarina ait olup hicbir sekilde MESKI Genel Mudurlugune atfedilemeyecegi gibi, MESKI Genel Mudurlug unu baglayici da degildir.

1813
Önceki Haber
1822
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.