TİY SPOR KULUBÜ BAŞKANI KIRBIYIK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

TİY SPOR KULUBÜ BAŞKANI KIRBIYIK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

TİY SPOR KULUBÜ BAŞKANI KIRBIYIK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Ergün Penbe ile birlikte Tarsus ve
Mersin’de faaliyet gösteren basın mensupları katıldı. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada; Haluk Bozdoğan, Özer Alp ve Nedim Delibaş hakkındaki konulara açıklık getirdi. Tarsus ve Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile ilgili düşüncelerini söyledi. Belirli zaman aralıklarında gündeme gelen ‘istifa’ konusunda bilgilendirme yaptı. Şampiyonluk hedefi, transfer ve transfer komitesi konularına değindi. Kurumsal çalışmalarda anonim şirket olmanın etkilerini dile getirdi. Birlik, beraberlik ve bütünlüğü sağlamanın gayretinde olduğunu söyledi. Korsanlar Grubu ile ilgili duygularını ifade etti.Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü bütçesini açıkladı. İş dünyasındaki mücadelesini dile getirdi. Onur, gurur ve saygınlık olgusunu sosyal yaşamdan örnekler vererek anlattı. Entrikaların Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’ne verdiği zarardan bahsetti. William Shakespeare’in ‘küçük beyinli insanlar küçük şeylerden hoşlanır’ sözünün insanlığa sunduğu mesajı paylaştı. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü üzerinde kurulan sistemi ve olması gereken sistemi kıyasladı. Altyapı konusunun tüm Türkiye’nin meselesi olduğunu hatırlattı. Alt yapı ile ilgili yapılması gereken konulara vurgu yaptı. Tüm katılımcılara teşekkür etti. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Ergün Penbe transfer konusu ile ilgili açıklama yaptı. Şampiyon olmak için yapılması gerekenleri sosyal yaşamdan ve spor dünyasından örnekler vererek anlattı. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü üzerinde bulunan kötü imajı kaldırmak için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’nün her kesimden insanın ortak paydası olduğunu hatırlatarak herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı. ‘Ergün Penbe Ve Çiftliği’ yazısına sitem ederek konu ile ilgili değerlendirme yaptı. Tarsus’ta faaliyet gösteren basın mensupları ile ilgili düşüncelerini söyledi. Katılımcılara teşekkür etti. Spora siyasetin karıştırılmamasının zararları üzerinde durulduğu, basın mensuplarının sorularının yanıt bulduğu toplantı temenni ve öneriler ile son buldu.

9367
Önceki Haber
9374
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.