SICAK ÇORBALAR DONDURUCU SOĞUKTA İÇLERİ ISITIYOR

SICAK ÇORBALAR DONDURUCU SOĞUKTA İÇLERİ ISITIYOR

SICAK ÇORBALAR DONDURUCU SOĞUKTA İÇLERİ ISITIYOR “1 EKMEK, 1 ÇORBA” HİZMETİ DEVAM EDİYOR

– SICAK ÇORBALAR DONDURUCU SOĞUKTA İÇLERİ ISITIYOR

– BÜYÜKŞEHİR’DEN TARIM İŞÇİLERİNE “1 EKMEK, 1 ÇORBA” HİZMETİ DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, havaların aşırı soğuduğu şu günlerde daha gün ağrımadan yollara düşen tarım işçilerine sıcak çorba dağıtmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde gerçekleştirilen ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “1 Ekmek 1 Çorba” projesi binlerce insana ulaşırken, hem içleri ısıtıyor, hem de memnuniyetle karşılanıyor.

Projeden sabah 05.00 civarında tarlalarda çalışmak için servislere binen tarım işçileri de faydalanıyor. Mahallelerinde ikamet eden tarım içlerine Büyükşehir tarafından sunulan çorba hizmetinden, muhtarda oldukça memnun.

Türkiye’nin önemli tarımsal üretim bölgesi olan Tarsus’ta Büyükşehir tarafından, işçi servislerinin yoğun geçiş yaptığı merkez noktalara gönderilen mobil araçlarla, sıcak çorbalar dağıtılıyor. Günün daha aydınlanmadığı 05.00-06.30 saatleri arasında dağıtılan leziz çorba ve ekmekleri afiyetle yiyen tarım işçileri, ardından yollarına devam ediyor.

Tarsus’ta tarım işçilerinin yoğunlukta olduğu Fahrettinpaşa Mahallesi Vefa köprüsü önünde Pazartesi günü, Mithatpaşa-Gazipaşa Mahallerinin kesişme noktası olan Mithatpaşa köprüsü üzerinde Salı günü, Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerinde Çarşamba günü ve Girne ile Barbaros Mahallesi’nin kesişme noktası olan Yeşil kahve yakınında Perşembe günü, Büyükşehir ekipleri tarafından sıcak çorba ve ekmek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

3617
Önceki Haber
3623
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.