SEVGİ ENGEL TANIMADI BAŞKAN SEÇER BU MUTLULUĞA ORTAK OLDU

SEVGİ ENGEL TANIMADI BAŞKAN SEÇER BU MUTLULUĞA ORTAK OLDU

SEVGI ENGEL TANIMADI BASKAN SECER BU MUTLULUGA ORTAK OLDU

SEVGİ ENGEL TANIMADI, BAŞKAN SEÇER BU MUTLULUĞA ORTAK OLDU

BAŞKAN SEÇER, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile kazandırılan Nikâh ve Etkinlik Salonu’nda özel gereksinimli Gülnur Keskin ve Fazlı Patlak’ın mutluluğuna tanık oldu. Çiftin nikahını kıyan Başkan Seçer, onlara bir ömür boyu mutluluk diledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile yeni kazandırılan Nikâh ve Etkinlik Salonu’nda özel gereksinimli çiftin nikâhını kıydı. Gülnur Keskin ve Fazlı Patlak’ın mutlu günlerinde yanlarında olan Başkan Seçer, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Çiftin şahitliğini ise CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Saime Özkan ve Betül Burunçayır yaptı. Nikâh törenine CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal da katıldı.

Seçer: “Çok güzel bir hava, çok güzel bir ortam”

Başkan Seçer, misafirlere ‘Hoş geldiniz’ dedikten sonra,

“Çok güzel bir hava, çok güzel bir ortam. Gülnur ve Fazlı kardeşimizin nikâh merasiminde beraber bu akdi gerçekleştireceğiz. Mersin harika bir yer, harika bir kent. Yüzümüz Akdeniz’e dönük, sırtımız Toros dağlarına yaslı. Allah’ın iyi kullarıyız, şanslı kullarıyız. Şükretmek lazım. Böyle güzel bir memlekette yaşıyoruz. Burada amacımız huzur içerisinde yaşamak, birlik içerisinde, birbirimizi severek, sayarak, hoşgörü göstererek, anlayarak”

diye konuştu.

Nikâhta gelinden ilk aldığı ‘Evet’ cevabını güçsüz bulan Seçer, geline soruyu tekrar sordu. Başkan Seçer, Gülnur Keskin ve Fazlı Patlak’tan aldığı ‘Evet’ cevabının ardından şahitlerden ve misafirlerden aldığı yanıt ile çifti eş ilan etti. Seçer,

“Yasaların bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri eş ilan ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun”

dedi. Denize nazır kıyılan nikâh, deftere atılan imzaların ardından sona erdi.

Seçer nikâhın ardından,

“Şimdi bu nikâh cüzdanını sevgili Milletvekilimizden, Sayın Ali Mahir Başarır’dan rica edeceğim. Bakalım merakla izliyorum. Kime verecek bunu? Çok merakla izliyorum. Bugün biliyorsun Dünya Kadınlar Günü. Bugün değil her gün Kadınlar Günü olsun”

dedi ve nikâh cüzdanını CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır’a verdi.

Başarır: “Burası bir nikâh salonu değil, nikâh sarayı”

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Ali Mahir Başarır ise

“Çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Ben ilk kez Sayın Başkanımız’ın yaptığı bu eserde bir nikâh törenine katıldım. Gerçekten burası bir nikâh salonu değil, nikâh sarayı Sayın Başkanım. Çok güzel. Beğendiniz değil mi? Darısı bekârların başına. Allah her kente böyle bir idareci belediye başkanı nasip etsin”

dedi. Nikah cüzdanını geline veren Başarır,

“Başkanım aslında tüyoyu verdi. Ben bu defteri her zaman için kadına veririm. Çünkü evin direği kadındır. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum”

diye konuştu.

4773
Önceki Haber
4780
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.