MTOSB’den İzmir’e yardım tırı

MTOSB’den İzmir’e yardım tırı

MTOSB'den İzmir’e yardım tırı

MTOSB’den İzmir’e yardım tırı

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım tırı, Valilik-AFAD Müdürlüğü koordinesinde İzmir’e gönderildi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Müteşebbis Heyet Üyeleri ve sanayicilerin katılımı ile temel ihtiyaç malzemeleri ve battaniyelerden oluşan yardım tırı dualar eşliğinde Valilik-AFAD Müdürlüğü koordinesinde İzmir’e uğurlandı.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, İzmir’de yaşanan depremin üzüntüsünü derinden hissettiklerini belirterek,

“İzmir’de yaşanan deprem afetinin üzüntüsünü kalbimizde hissettik. Arama kurtarma ekiplerinin canla başla mücadelesine, saatler sonra gelen mucizelere şahit olduk. Milletimizin yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygusunun ne kadar güçlü olduğunu her zaman olduğu gibi yine gördük. Zor günlerde her zaman olduğu gibi bugün de yardıma koşmak herkesin görevidir. Bizler de MTOSB sanayicileri olarak İzmir’in yanındayız. Afetin yaralarını hep birlikte saracağız. Bu acı depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum”

dedi.

1293
Önceki Haber
1300
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.