Mersin’e Karla Karışık Yağmur Geliyor

Mersin’e Karla Karışık Yağmur Geliyor

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre, Mersin bu hafta itibariyle soğuk havanın etkisi altına gireceği bildirildi. Mersin genelinde özellikle geceleri ciddi anlamda soğukların hissedileceği kaydedildi.

Son değerlendirmeye göre yağışların  bu gece yarısına doğru başlayacak ve Cuma öğle saatlerine kadar aralıklarla etkili olacak.

Yağışlar Mersin kıyılarında sıklıkla yağmur ve yer yer karla karışık yağmur şeklinde olacağı, ve yüksek rakımlı bölgelerde ise kar şeklinde olacak.

Beklenilen yağışların orta kuvvette olacağı ve hafta sonuna kadar aralıklar görülecek olan yağışların bir tehlike oluşturmayacağı öğrenilirken, yapışlarla birlikte hava sıcaklığının düşeceği ve özellikle 1000-1500 rakım aralığındaki bölgelerde don olayların yaşanabileceği öğrenildi.

Öte yandan bu geceden itibaren Mut ilçesinde Sertavul geçidinde kar ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamaların olabileceği ve bu nedenle sürücülerin tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

94
Önceki Haber
102
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.