MERSİN’DEKİ KAZADA 1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

MERSİN’DEKİ KAZADA 1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

MERSİN'DEKİ KAZADA 1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

Tarsus’ta içinde 5 polisin olduğu minibüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 1 polisimiz şehit düşerken, 4 polisimiz de yaralandı.

İlk bilgilere göre feci kaza Tarsus’ta Alifakı mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 5 polis, Tarsus Cezaevi Kampüsü’ne minibüs ile mahkum bıraktıktan sonra dönüş yoluna geçti.Virajlık bir bölgede kontrolden çıkarak devrilen minibüsteki 5 polis yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Devrilen minibüsten çıkartılarak Tarsus’taki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı 5 polis hemen tedavi altına alındı.

Acı haber ise gecenin ilerleyen saatlerinde geldi, yaralılar arasında bulunan Ömer Faruk Tekağaç isimli polisimizin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü öğrenildi.
Tarsus’ta meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Ömer Faruk TEKAĞAÇ’ın naaşı; 28.11.2020 günü (bugün) saat: 10:00’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde yapılacak törenin ardından, Anamur’da ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karadere köyü mezarlığında toprağa verilecek.

2101
Önceki Haber
2108
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.