GSK KADIN BASKET TAKIMI KARŞIYAKA ÇARŞI KOLEJİNİ 78 71 YENDİ

GSK KADIN BASKET TAKIMI KARŞIYAKA ÇARŞI KOLEJİNİ 78  71 YENDİ

GSK Kadın Basket Takımı

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı, evinde konuk ettiği Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 78-71’lik skorla yendi. Ligde 22. hafta geride kalırken oldukça rahat bir oyun sergileyen Büyükşehir ekibi, son karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı. Kadın basketbolcular hedeflerinin Play-Off olduğunu söyledi.

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basket Takımı, evinde konuk ettiği Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 78-71’lik skorla yendi. Ligde son dönemece girildiği 22. haftada GSK Kadın Basket Takımı aldığı galibiyetle Play-Off’u ne kadar istediğini göstermiş oldu.

Maçın ilk periyodunda gösterdiği güçlü savunma ile rakibini baskılayan GSK Kadın Basket ekibi, birinci periyodu 18-8 önde kapattı. Mersin ekibi, 42-29’luk skorla kapattığı 2. periyodun ardından 3. periyotta da ağırlığını koruyarak 65-49’la önde bitirdi. Güçlü defansı ile Karşıyaka Çarşı ekibini 4. periyotta da zorlayan Kadın Basket ekibi, karşılaşmayı 78-71 önde bitirerek Play-Off’a hazır olduğunu gösterdi.

“Rövanşı almak istiyorduk. Bizim için iyi oldu”

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Baş Antrenörü İbrahim Sağdıç, maçın ardından yaptığı değerlendirmede Play-Off için önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Play-Off’a gitmek istiyoruz. Karşıkaya çok değerli bir takım. İlk maçta kaybetmiştik. Rövanşı almak istiyorduk. Bizim için iyi oldu. Önümüzde önemli maçlar var. Yukarılarda bitirip, sıralamada istediğimiz bir takım var onunla eşleşmek istiyoruz. Kızlar bunu yapabilecek güçteler. Onları yürekten kutluyorum. Çok büyük emek sarf ediyoruz” dedi.

“Play-Off yolunda bugün çok önemli bir galibiyet aldık”

Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı Kaptan Yardımcısı Yaren Gündüz, “Play-Off yolunda bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Bu maçı çok istiyorduk takım olarak. Bizim için çok önemliydi. Karşıyaka galibiyetini kentimize armağan ediyorum. Çok mutluyum. Hedefimiz play-off; normal sezonu en yukarıda bitirerek Play-Off’ta iyi bir takımla eşleşip Play-Off’u da geçmek” diye konuştu.

5457
Önceki Haber
5463
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.