Gizemli hayırsever bu kez Osmaniye’de ortaya çıktı! Turp işçilerine para dağıttı

Gizemli hayırsever bu kez Osmaniye’de ortaya çıktı! Turp işçilerine para dağıttı

Gizemli hayırsever bu kez Osmaniye'de ortaya çıktı! Turp işçilerine para dağıttı

Türkiye’nin birçok yerinde mahalle bakkallarına giderek vatandaşın borcunu ödeyen gizemli hayırsever, bu kez Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Savrun Çayı içerisinde turp yıkayıp paketleme yapan işçilere yanında getirdiği bir poşet dolusu parayı dağıttı.

Türkiye’nin turp ihtiyacının yaklaşık yüzde 80’inin karşılandığı Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Savrun Çayı üzerinde kurulu turp yıkama ve paketleme havuzlarını gezen gizemli hayırsever, çoğunluğu kadınlardan oluşan işçilere, yanında getirdiği bir poşet dolusu parayı dağıtarak gitti. Her işçiye 50’şer TL para veren kimliği belirsiz kişi, daha önce Türkiye’nin birçok yerinde mahalle bakkallarına giderek vatandaşın borçlarını kapatan kişi olduğu düşünülüyor.

‘BİZLERİ MUTLU ETTİ’

Yapılan bu yardım karşısında çok mutlu oldukları belirten bir turp işçisi, “50 TL çok bir para değil ama düşünüp bu şekilde bir harekette bulunması bizleri mutlu etti” dedi. Bir başka turp işçisi de kendilerine 50’şer TL yardım yapan kişiyi tanımadıklarını belirterek, “Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Geldi tüm işçileri gezip para dağıtıp gitti. Elinde bir poşet para vardı” diye konuştu.

5307
Önceki Haber
5313
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.