ESHAB I KEHFTE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI

ESHAB I KEHFTE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI

ESHAB I KEHFTE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi ekiplerinin birlikte yürüttükleri genel temizlik çalışmaları devam ediyor. Bölgenin en önemli kutsal değerleri arasında yer alan ve vatandaşların sürekli ziyaret ettiği Eshab-ı Kehf ziyareti ve mesire alanında Mevlid Kandili öncesi kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi ekiplerinin ortak yürüttükleri çalışmada, Eshab-ı Kehf dağı ön bölümünde bulunan mesire alanı, alış-veriş yapılan alan civarı ve ziyaret çevresinde genel temizlik uygulandı. Süpürge makinalarının da kullanıldığı faaliyet sırasında, Eshab-ı Kehf caminin içi de dezenfekte edildi. Büyükşehir ilaçlama ekipleri de, hassas noktalarda ilaçlama yaptılar.

Temizlik çalışmaları dahilinde, Eshab-ı Kehf yolu üzerinde bulunan mezarlık alanda da genel temizlik işlemi uygulandı ve ağırlıklı olarak plastik ve benzeri atıklar toplandı.

Geçtiğimiz günlerde Tarsus merkez mahallelerin yanı sıra Yenice’de de cadde ve sokak temizlik faaliyetleri yürüten Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi ekipleri, ortak temizlik çalışmalarını önümüzdeki günlerde de sürdürecekler.

10311
Önceki Haber
10308
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.