BÜYÜKŞEHİR’DEN MANTAŞ MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

 BÜYÜKŞEHİR’DEN MANTAŞ MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

 BÜYÜKŞEHİR’DEN MANTAŞ MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

 BÜYÜKŞEHİR’DEN MANTAŞ MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

ALİ BOLTAÇ:

“ŞU ANA KADAR 67 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLANDI”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, sorumluluk alanındaki birçok noktada asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve yine ovada bulunan diğer yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlarında sıklıkla kullandığı Mantaş Mahallesi yolunda 2.1 kilometre uzunluğunda sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

MERSİN (FOTOĞRAFLI)

Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı asfalt atağına durmaksızın devam ediyor. Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve yine ovada bulunan diğer yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlarında sıklıkla kullandığı Mantaş Mahallesi yolunda sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Tarsus’un Gazipaşa Mahallesinden başlayarak Akdeniz ilçesi Bağlarbaşı Mahallesine kadar uzanan 6.7 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması yapan, Aladağ-Kumdere-Cırbıklar hattında 3 kilometre, Ulaş-Çakırlı arasında da 4.5 kilometre asfalt hazırlığını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mantaş Mahallesi sakinlerinin uzun zamandan bu yana beklediği asfalt problemini de çözdü.

Mantaş Mahallesine giderek çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, Belediye’nin öz kaynaklarıyla farklı noktalarda yaşanan yol problemlerini ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mantaş mahallesinin ana arteri olan yolu, ova bölgede bulunan diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlarında kullandığını söyleyen Ali Boltaç, “Bu yol hem mahallelere ulaşımı sağlarken, hem de tarımsal üretim yapılan bu bölgede ürünlerin taşınmasında sıklıkla kullanılıyor. Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine söz konusu noktada önce zemin düzenleme ve ardından da sathi asfalt kaplama çalışmasını gerçekleştirdik” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bağlı mahalle yollarının asfaltlanmasına önem verdiğine dikkati çeken Ali Boltaç, “Mantaş’ta 2.1 kilometre uzunluğunda yaptığımız asfaltlama çalışması ile vatandaşlarımızın çektiği toz sıkıntısı da son buldu. Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü olarak 2020 yılında sorumluluk alanımızda 22 kilometre asfalt çalışması yapmayı planlıyorduk. Geldiğimiz nokta itibariyle şu an 67 kilometrenin üzerine çıkmış durumdayız. Gelecek yıl daha fazla noktaya ve daha geniş kesimlere asfalt hizmeti götürebilme adına şimdiden çalışmalarımıza başladık.

Vatandaşlardan toplanan vergileri, yine vatandaşlarımıza hizmet olarak ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e teşekkür ederken, yapılan bu hizmetlerin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mantaş Mahalle Muhtarı Yusuf Başböyük ise uzun zamandır bekledikleri asfalta kavuştukları için mutlu olduklarını kaydederek, “Mahallemizin ana yolu konumunda olan ve diğer yerleşim yerlerinde yaşayan insanlarımızın da kullandığı bu yol gerçekten çok kötü durumdaydı. Konuyu iletmemizin ardından Büyükşehir ekipleri gelerek önce zemin düzenleme çalışması yürüttü. Ardından da asfaltlama çalışmasını uyguladılar. Mahalle halkım adına bu hizmeti hayata geçiren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e, Koordinasyon Sorumlusu sayın Ali Boltaç’e ve diğer Belediye yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

887
Önceki Haber
904
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.