BÜYÜKŞEHİR TARSUS’TA 6 NOKTADA 3 TLYE 3 ÇEŞİT YEMEK ULAŞTIRIYOR

BÜYÜKŞEHİR TARSUS’TA 6 NOKTADA 3 TLYE 3 ÇEŞİT YEMEK ULAŞTIRIYOR

BÜYÜKŞEHİR TARSUS’TA 6 NOKTADA 3 TLYE 3 ÇEŞİT YEMEK ULAŞTIRIYOR

– BÜYÜKŞEHİR, TARSUS’TA 6 NOKTADA 3 TL’YE 3 ÇEŞİT YEMEK ULAŞTIRIYOR

– VATANDAŞLAR LEZİZ YEMEKLERİ UYGUN FİYATA ALMA İMKANI BULUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü Mahalle Mutfaklarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın sürdürdüğü çalışma kapsamında yurttaşlara 3 çeşit yemek 3 TL’den ulaştırılıyor.

Mersin genelinde toplam 17 noktada verilen Mahalle Mutfağı’na olan ilgi nedeniyle Tarsus’ta 4 olan dağıtım noktası sayısı, iki yeni eklemeyle 6’ya yükseldi.

Tarsus’ta da Fahretttinpaşa, Mithatpaşa, Çağlayan ve Girne mahallelerinin ardından Şahin Mahallesi ile Öğretmenevi önüne kurulan stantlarda vatandaşlara 3 TL’ye 3 çeşit yemek ulaştırılıyor. Hafta içi hergün belirlenen noktalarda 16.15’de açılan Mahalle Mutfakları’ndan dolayı muhtarlarda memnuniyetlerini dile getiriyor.

Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan ile Gazipaşa Mahalle Muhtarı Aydın Kızıltaş, Mahalle Mutfaklarına olan ilginin her geçen gün arttığını ve uygulamanın yerinde bir çalışma olduğunu ifade ederek, Başkan Vahap Seçer’e teşekkürlerini ilettiler.

Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın ise Mahalle Mutfakları’nın vatandaşlara büyük bir destek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Belki dışarıdan bakıldığında basit gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Bir muhtar olarak mahallemizin de, vatandaşların da durumunu biliyorum. Yani 3 TL’yi bulamayan vatandaşlar var. 3 TL vatandaşlar için büyük kolaylık. Vatandaş 10 lirayla 3 çocuğunu, 4 çocuğunu doyurabiliyor. Bu da vatandaşların ekonomisine büyük bir katkı. Şu zor günlerde geçimin en dar olduğu günlerde Mahalle Mutfakları büyük bir destek. Sosyal belediyeciliği uygulayan Vahap Seçer Başkanımız’a teşekkür ediyoruz. Mahalle mutfaklarının daha da yaygınlaşmasını istiyoruz.”

5159
Önceki Haber
5165
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.