BAŞKAN BOZDOĞAN; “TOPLU KONUT YAPIMINDA TEK KURUŞ KÂRIMIZ BİLE YOK”

BAŞKAN BOZDOĞAN; “TOPLU KONUT YAPIMINDA TEK KURUŞ KÂRIMIZ BİLE YOK”

BAŞKAN BOZDOĞAN; “TOPLU KONUT YAPIMINDA TEK KURUŞ KÂRIMIZ BİLE YOK”

-BAŞKAN BOZDOĞAN TOPLU KONUT HAK SAHİPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

-BAŞKAN BOZDOĞAN; “TOPLU KONUT YAPIMINDA TEK KURUŞ KÂRIMIZ BİLE YOK”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından inşaatına devam edilen, toplu konut hak sahipleriyle bir araya geldi. Başkan Bozdoğan ,

“ Hak sahiplerini de belediyemizi de zarara uğratmak istemem. Aranızda  oluşturulacak komisyonla sizlerin destekçisi olacağım. Toplu konut yapımında tek kuruş kârımız bile yok”

Son zamanlarda toplu konut projesi üzerinden sosyal medya üzerinden eleştirilere maruz kalan Başkan Bozdoğan, toplu konut hak sahipleriyle belediye tesislerinde biraraya geldi.

“KONUT YAPIM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDIK”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan toplu konut projesiyle ilgili olarak verdiği bilgide; 8 Nisan 2019’da mazbatayı aldım göreve başladım. Cumhuriyet konutlarıyla ilgili bilgi almak üzere inşaat alanına gittiğimde 9 bloktan sadece A blokta çalışma başlamış ve sadece 3 kat beton dökülmüş. 4 ayda yapılan 3 kat ve diğer iki tanesinde sadece su basmanları yapılmış. Ekibin başındaki sorumlu arkadaşa soruduğumda inşaatın 2023’te bitireceğinibildirdiler. Konutları hızlı bitirip, teslim etmek için ekip sayısını 4’e çıkartarak çalışmaları hızlandırdık.

“KONUTLARIN TESLİM EDİLMESİ İÇİN TÜM ÇABAYI GÖSTERİYORUM”

Konutların biran önce bitirip, teslim edilmesi konusunda çaba gösterdiklerini belirten Başkan Bozdoğan ,

“Bu çalışma başladığında elime bir sözleşme tutturdular, bir teknik şartname, birde imar müdürlüğüne verilen proje. İmar projesinde değişikliğe gitmişler teknik şartnamede size gaz betondan C 30’dan bahsedilmiş birinci madde ne yapmışlar bims briket yapmışlar. Birileri geçmişte bunu yapmasına rağmen hiç alakam olmamasına rağmen sosyal medyada hakkımda hırsız Haluk Bozdoğan diye damga vurdular. Bizde belgeleri gösterdik ve bu konuyu vicdanlara bıraktık. Elinizi vicdanınıza götürün hiçbir suçu olmayan insana hırsız damgasını yedirttirmek ayrı, asıl bu işi yapanlara sayın demek ayrı, bu ayrımı yapmak çok önemli. Konut sahiplerinin hakkın olan her şeyin yapılması için gece gündüz defalarca inşaat alanına gidiyorum bir an önce bitirilip teslim edilmesi için tüm çabayı gösteriyorum. İnsanlara yanlış bir bilgi vermeyin”

ifadelerini kullandı.

“SİZLERİNDE BELEDİYENİN DE ZARAR ETMESİNİ İSTEMEM”

Toplantının devamında Başkan Bozdoğan, konut sahiplerine aralarında komisyon oluşturmalarını önererek, sözlerine şu şekilde devam etti;

“Gelin konuşalım sizlerin  ve belediyenin zarar etmeyeceği şekilde konuyu masaya yatıralım. Önce bir komisyon oluşturun en az 6 kişiden oluşsun. Hatta partili birer meclis üyesi de komisyonda bulunsun. Doğru olan, mantıklı olan, kimseye zarar vermeyen şart ne ise onu ortaya koyalım. Sakın şunu düşünmeyin İmar Beton bu işten para kazanacak diye sakın. Bizim buradan karımız yok. Ama hala eğer imkânlar varsa, sizlerde gelin birlikte hesaplayalım. Enflasyonu en aşağıya çekelim. Yapmamız gereken ne varsa yapalım. Bundan daha sağlıklı olmaz bu iş.Ama sizden rica ediyorum. Bazılarını dinleyip algı yansımasına gitmeyin. Burada birinci sınıf malzemelerle konutları yapıyoruz.  Yarın hepinizin yüzü gülecek.  İndirilecekse indirelim, daha fazla yapılacaksa daha fazla ama ben yarın denetimde, Sayıştay’ın denetiminde, herhangi bir şeyde sıkıntıya uğramak istemem. Benim öyle dosyalarım olsun istemem. Tertemiz sayfam olsun istiyorum. Size de zarar vermemek, belediyeye de zarar vermemek benim en büyük isteğim”

dedi.

3210
Önceki Haber
3216
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.