Atatürkün Mersine Gelişinin 98nci Yılında Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu

Atatürkün Mersine Gelişinin 98nci Yılında Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu

Atatürkün Mersine Gelişinin 98nci Yılında Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Valiliği tarafından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 98. yıl dönümü kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Ulu Önder Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen tören, pandemi nedeniyle sınırlı bir katılımla gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda; Mersin Valiliği, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törene Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kent protokolü, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve gaziler katıldı.

Törende ilk olarak Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmalarının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağın göndere çekilmesi ile tören sona erdi.

5050
Önceki Haber
5056
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.