ALİ BOLTAÇ’TAN 10 KASIM MESAJI

ALİ BOLTAÇ’TAN 10 KASIM MESAJI

ALİ BOLTAÇ’TAN 10 KASIM MESAJI

ALİ BOLTAÇ’TAN 10 KASIM MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ali Boltaç’ın mesajı şöyle:

“Ömrünü; halkının bağımsızlığı ve hür yaşaması için adayan, yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden, dünyanın dört bir tarafında bulunan mazlum toplumlara örnek teşkil edecek şekilde genç bir Cumhuriyet yaratan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bedenen aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü.

Lider özelliğini her zaman gösteren Atatürk’ü anlamak ancak düşünce dünyasını, aydın kimliğini, entelektüel birikimini anlamakla; azmini, kararlılığını, iradesini, geleceğe dair hiç bitmeyen umudunu görmekle mümkündür.

Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras ve eser olan Türkiye Cumhuriyeti; birlik, beraberlik ve bütünlük içinde vatanına ve özgürlüğüne sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacak, oluşan tüm olumsuzluklara rağmen hak ettiği noktalara gelecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde fikirleriyle yol göstericimiz, eserleriyle ilham kaynağımız, üzerinde yaşadığımız toprakların yurt olmasını sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi, rahmet ve özlemle anıyorum.”

1412
Önceki Haber
1418
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Benzer Haberler

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.