ALİ BOLTAÇ ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

ALİ BOLTAÇ ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

ALİ BOLTAÇ ÇOCUKLARIN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Boltaç, demokratik ve laik Cumhuriyetin temel taşı durumundaki Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ın 101. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Minik Pabuçlar Kreş ve Anaokulu’nu ziyaret eden Ali Boltaç, çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Okul İdarecisi Seda Dondurmacıoğulları ve öğretmenler tarafından karşılanan Ali Boltaç, çocuklara okuma ve boyama kitabı ile çeşitli armağanlar verdi.

Bu yıl pandemi gölgesinde de olsa, ulusal bağımsızlığımızın sembolü olan 23 Nisan’ı gururla kutladıklarını kaydeden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Boltaç, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinde dönüm noktası olmuş, aziz milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.

23 Nisan 1920 tarihi, özgürlüğü uğruna canını seve seve ortaya koyan milletimiz için önemli günlerinden birisi olmuş, karanlık günlerde yakılan meşale görevi görmüştür.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, mutluluğumuzu dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. Bizlere bunu armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız.

Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını, ayrıca Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

6687
Önceki Haber
6693
Sonraki Haber

Bu habere yorum yap...

Haberlere abone ol

Çamlıyayla Haber'e abone olup, Çamlıyayla ile ilgili son dakika haberleri, hava durumu ve Mersin Geneli hakkındaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.